Brainstorm kaart trekken

Creatieve ideeën bedenken

Trek een brainstormkaart en download gratis inspiratiekaartjes!

Wil je creatieve ideeën bedenken waarmee je een authentieke uitstraling krijgt als bedrijf? Zoek je een creatieve oplossing voor een persoonlijk probleem? Zoek je een hulpmiddel voor brainstormsessies?
Met deze brainstormkaarten kun je gemakkelijk unieke creatieve ideeën bedenken en unieke oplossingen bedenken.

➔ Wil je meteen een kaart trekken? Scroll naar onderen en klik op een kaart

 Download gratis out of the box inspiratiekaartjes

Out of the box inspiratiekaartjes kun je los gebruiken of in combinatie met de brainstormkaarten.
 

Sta een moment stil bij de vraag die je wilt stellen en stel een open vraag:

Hoe kan ik...
Op welke manier...
Wat kan ik doen om...


Brainstorm tips
Begin met een inspirerende vraag
Bedenk gekke ideeën
Oordeel niet
Ga uit je comfortzone 
Speel met je ideeën
Neem het niet te serieus

Juist dan ontstaan de beste ideeën!

Afbeelding met tekst hoe je een goed idee kunt bedenken. Begin met een leuke vraag waar je blij van wordt en ga uit de comfortzone


Trek een kaart
klik op een kaart hieronder:


Achterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordtAchterkant van een kaart om op te klikken zodat de kaart omgedraaid wordt

Je wilt er graag uitspringen als ondernemer. Opvallen met je unieke product of dienst. Zichtbaar zijn en je authenticiteit laten zien. Je wilt van betekenis zijn voor anderen, en je unieke persoonlijke missie uitdragen. Als je dat niet doet word je niet gezien en ga je op in de massa. De oplossing:Maak iets unieks en creatiefs!

Het is fijn om je persoonlijkheid uit te stralen in alles wat je doet. Je wordt gewaardeerd omdat je echt bent en omdat je je persoonlijkheid naar buiten brengt in je producten of in je diensten. Dat is zichtbaar en voelbaar. Het geeft vertrouwen, omdat jij vertrouwen hebt in jezelf. In jouw unieke missie. De SpeelseKunst brainstormkaarten helpen je om unieke ideeën te bedenken die echt vanuit jezelf komen. Begin met het stellen van een vraag. Een vraag die voor jou belangrijk is. Het maakt niet uit welke vraag dat is. De kaarten stimuleren je om anders naar je probleem of uitdaging te kijken. Je bedenkt unieke ideeën omdat de kaarten je een andere richting op sturen. Heb je een vraag op emotioneel gebied, trek dan een kleurkaart. De achterkanten van de brainstormkaarten zijn kleurkaarten die zeer geschikt zijn om emoties te onderzoeken. Nog een geweldig leuk idee: maak je eigen inspiratiekaarten! 

❤ Maak je eigen inspiratiekaarten ❤

Het is plezant om je eigen inspiratiekaarten te maken met eenvoudige middelen. Je hebt stevig papier of karton nodig, tijdschriften waar je afbeeldingen uit kunt knippen of scheuren, lijm en een pen of gekleurde pennen en stiften. Wat je maar voorhanden hebt.  

Het stappenplan om inspiratiekaartjes te maken:
Schrijf 25 inspiratiewoorden en 25 actiewoorden op kaartjes. Zoek 25 afbeeldingen op in tijdschriften en plak ze op.
Je kaarten zijn nu klaar. 

Gebruiksaanwijzing:
Maak 3 stapeltjes en trek van ieder stapeltje een kaart.
Laat je inspireren door de unieke combinatie en bedenk nieuwe, originele ideeën. 

Tip: 
Bewaar de kaarten in een mooie doosje en vul het af en toe aan met nieuwe kaartjes. 


Een prachtig voorbeeld van iemand die haar eigen inspiratiespel heeft gemaakt. Voorbeeld brainstormsessie: Hoe kan ik mijn doel bereiken?


Voorbeeld brainstormsessie van de brainstormkaart Flow met de vraag: Hoe kan ik mezelf motiveren?
Voorbeeld brainstormsessie: Hoe kan ik mezelf motiveren?