mixed media collages

mixed media collage maken

Mixed media collages

Mixed media betekent gemengde techiek: je gebruikt verschillende materialen en technieken door elkaar. Je kunt allerlei materialen en collagetechnieken toepassen om supergave, originele collages te maken! 

Kaartendeck mixed media collages maken

mixed media collages

Dit kaartendeck bevat een bonte mix aan collagetechnieken en inspirerende ideeën voor het maken van creatieve, speelse en vrije collages. Ontdek nieuwe collagetechnieken, ontwikkel je eigen stijl en laat je inspireren door de unieke ideeën die je nergens anders vindt. Je kunt alle ideeën combineren, dus je maakt steeds weer een nieuw, origineel collage kunstwerk. 

De technieken en ideeën zijn eenvoudig toepasbaar en geschikt voor beginners en gevorderden. Ook kinderen kunnen de kaarten gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Kaarten trekken online

Je kunt nu al kaarten trekken online. Ze zijn nog een beetje saai, want alleen zwart-wit, maar goed het gaat om de inhoud en die is beschikbaar. Ik ben nog volop bezig met het ontwerpen. De kaarten krijgen dezelfde stijl vormgeving als de SpeelseKunst creativiteitskaarten en waarschijnlijk ook hetzelfde formaat. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de kaarten. 

mixed-media-collages-maken