Workshops collages maken

Workshops collages maken

Wil je graag een collage workshop volgen en wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan verder. 

Ik heb een drietal workshops bedacht waaruit je kunt kiezen. Wil je wat anders dan is dat natuurlijk bespreekbaar. Als je bijvoorbeeld met een groepje mensen een heel groot collage kunstwerk wilt maken om cadeau te geven aan een vriendin die gaat trouwen, een collega die afscheid gaat nemen of wat dan ook dan denk ik graag met je mee.

Ik werk in kleine groepen, max. 5 personen. Wat ik belangrijk vind is dat je een leuke middag (ochtend, avond) hebt en er even lekker uit bent. Ook wil ik je heel graag inspireren en jouw de ruimte geven om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met jouw collage. Ik stem me af op jouw proces en tempo en zal waar nodig je individueel begeleiden tijdens de workshop. Wat ik altijd heel belangrijk vind is dat jij doet hoe jij het wilt! Lekker je eigen gang gaan dus, en ik stel het op prijs als je vragen stelt of andere voorstellen doet.

Wat ik tot nu toe heb meegemaakt is dat iedereen het een hele bijzondere ervaring vond, veel heeft geleerd en geïnspireerd met een mooi kunstwerk naar huis is gegaan. Ik geniet van de prachtige kunstwerken die iedereen maakt omdat ze allemaal zo persoonlijk en uniek zijn.
 

Collage kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de workshop:
collage workshop

collage workshop


collage workshop


collage workshop


collage workshop

              
 

Het aanbod:
 

Collageworkshop 'Spelen met vuur'

Tijd: 3,5 uur

Waar: in mijn atelier in Meppel (10 min. lopen vanaf het station)

Prijs inclusief alle materialen/koffie/thee/lekkers 50,-

De workshop: Tijdens deze workshop ga je out-of-the-box experimenteren met jouw passie als thema.

Je maakt een collage op een doek van 30 x 40 cm in verschillende technieken. We beginnen met een korte meditatie/visualisatie om je af te stemmen op jezelf en je passie. Je leert de basistechniek van het collage maken en vele andere leuke technieken.

Ervaring is niet nodig en je gaat met een prachtig kunstwerk naar huis.
 

Workshop "Upcycling kunstwerkjes van afvalmaterialen"

Tijd: 2,5 uur

Waar: in mijn atelier in Meppel (10 min. lopen vanaf het station)

Prijs inclusief alle materialen/koffie/thee/lekkers 40,-

De workshop: Tijdens deze workshop maak je zoveel kunstwerkjes als je aankunt :-). Je leert hoe je met afvalmateriaal zoals supermarktdozen, gevonden voorwerpen en mislukte kunstwerken creatieve mini-kunstwerkjes van 10 x 10 cm kunt maken die je bijvoorbeeld cadeau kunt geven. Je mag je 'rommel' meenemen zodat je het hier kunt omtoveren in kleine schatten. Een speelse inspirerende workshop!


Visionboard Workshop “Where the magic happens” (max. 4 personen)

Tijd: 4 uur (+ voorbereidende schrijfoefening voor thuis)

Waar: in mijn atelier in Meppel (10 min. lopen vanaf het station)

Prijs inclusief alle materialen/koffie/thee/lekkers 95,-

De workshop: Tijdens deze workshop maak je een heel bijzonder kunstwerk. Dit kunstwerk en het maakproces gaat jou namelijk helpen om één van jouw wensen te realiseren. Je krijgt een schrijfopdracht om thuis alvast wat voorbereidend werk te doen. Tijdens de workshop maak je een collagekunstwerk van 50 x 50 cm op doek in gemengde technieken. Je maakt op een creatieve manier een concreet plan dat zichtbaar wordt in je kunstwerk. Iedere keer als je naar het kunstwerk kijkt zal je onderbewustzijn aan het werk gaan en je helpen je doel te realiseren. Je leert ook een vraagtechniek om met de obstakels die je kunt tegenkomen om te gaan. Al met al een hele speciale workshop met veel diepgang en zelfonderzoek op een speelse manier. Deze workshop zal nog lang nawerken en je leven een positieve wending geven.

Heb je vragen over één van de collage workshops, of heb je een ander idee? Neem vrijblijvend contact met me op.

Voor de workshops 'spelen met vuur' en 'upcycling kunstwerkjes van afvalmaterialen' geldt het volgende: als je 5 mensen bij elkaar weet te vinden mag je gratis meedoen met de workshop. De rest van de groep betaald het normale bedrag.

Als er al een workshop is gepland kun je deze terugvinden in de webshop.