Workshops collages maken

Workshops collages maken 2024

Deze collage workshop zal je echt inspireren! Je leert allerlei collage-technieken, maakt een geweldig kunstwerk en gaat blij en voldaan naar huis met een prachtig kunstwerk onder je arm. 

Collage workshop 'spelen met vuur' is het meest geliefd. De kosten zijn 50 euro inclusief materialen en koffie, thee, chocolade (natuurlijk!), nootjes en wie weet wat nog meer. Maar meestal heeft niemand tijd om te eten. Veel te druk met de collage maken. 

Wil je wat anders? Wil je met een groep een groot collage kunstwerk maken? Een gaaf kunstcadeau maken voor een stel dat gaat trouwen? Andere ideeën? Kom maar door. Alles is bespreekbaar. 

De workshop 'spelen met vuur' vindt plaats in een kleine groep van maximaal 5 personen. Ik ga je inspireren en je alle ruimte geven om het op jouw manier te doen. Ik stem me af op jouw proces en tempo en zal je individueel begeleiden tijdens de workshop. 

Tot nu toe vond iedereen het een hele bijzondere ervaring, inclusief mijzelf :-) Ik geniet van de leuke ontmoetingen en de prachtige collage kunstwerken die iedereen maakt. Ze zijn zo persoonlijk en uniek, kijk maar eens hieronder! 


Wil je een collage workshop volgen bij mij in het atelier, of op locatie? Neem contact op, of kijk in de webshop of er een workshop gepland staat.

Wil je meer informatie over de workshops? Scroll naar onderen.

 

Collage kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de workshop:collage workshop

collage workshop


collage workshop


collage workshop


collage workshop

              
 

Het aanbod:
 

Collage workshop 'Spelen met vuur'

Tijd: 3,5 uur

Waar: in mijn atelier in Meppel (10 min. lopen vanaf het station)

Prijs inclusief alle materialen/koffie/thee/lekkers 50,-

De workshop: Tijdens deze workshop ga je out-of-the-box experimenteren met jouw passie als thema.

Je maakt een collage op een doek van 30 x 40 cm in verschillende technieken. We beginnen met een korte meditatie/visualisatie om je af te stemmen op jezelf en je passie. Je leert de basistechniek van het collage maken en vele andere leuke technieken.

Ervaring is niet nodig en je gaat met een prachtig kunstwerk naar huis.


Visionboard Workshop “Where the magic happens” (max. 4 personen)

Tijd: 4 uur (+ voorbereidende schrijfoefening voor thuis)

Waar: in mijn atelier in Meppel (10 min. lopen vanaf het station)

Prijs inclusief alle materialen/koffie/thee/lekkers 95,-

De workshop: Tijdens deze workshop maak je een heel bijzonder kunstwerk. Dit kunstwerk en het maakproces gaat jou namelijk helpen om één van jouw wensen te realiseren. Je krijgt een schrijfopdracht om thuis alvast wat voorbereidend werk te doen. Tijdens de workshop maak je een collagekunstwerk van 50 x 50 cm op doek in gemengde technieken. Je maakt op een creatieve manier een concreet plan dat zichtbaar wordt in je kunstwerk. Iedere keer als je naar het kunstwerk kijkt zal je onderbewustzijn aan het werk gaan en je helpen je doel te realiseren. Je leert ook een vraagtechniek om met de obstakels die je kunt tegenkomen om te gaan. Al met al een hele speciale workshop met veel diepgang en zelfonderzoek op een speelse manier. Deze workshop zal nog lang nawerken en je leven een positieve wending geven.

Heb je vragen over de collage workshops? Neem vrijblijvend contact met me op: info@speelsekunst.nl
Workshop data: zie webshop.
Ik kan ook op locatie komen en een workshop verzorgen voor groepen tot 10 personen.