Linkpartners

Inspirerende websites over creativiteit, inspiratie, collage kunst, schrijven, kaarten trekken, enz. 

Wil je linkpartner worden? Neem dan contact met me op. 

Heldenreis is de website van Hella Kuipers. Ze maakt prachtige kaarten en collages en is een inspirerende schrijfcoach. Ik ben dol op de 'Schrijfveren'. Ze verkoopt originele collage-kaarten voor slechts 6 euro, en voor 5 euro heb je al een schrijfcursus! Dit laatste is wel tijdelijk dus wees er snel bij. Tip: meld je aan voor haar nieuwsbrief.

Rode Hemelwandelaar is de website van Gertrud Maria Althausen. Ze doet veel, waaronder het maken van krachtige sjamanistische tools. Deze maakt ze intuïtief. Het zijn prachtige, intuïtief gemaakte kunstwerken die je kunt gebruiken voor healing. Quote: "Creatieve expressie doorbreekt de beperkingen van het dagelijks leven en denken."

CatharinaWeb. Hier vind je de wereld aan informatie over Tarotkaarten, Engelenkaarten, Lenormand kaarten, astrologie, wicca, sjamanisme en nog veel meer. Trek een Engelenkaart - met een krachtige en duidelijk boodschap - of trek een kaart van het Sjamaans Spiegel Orakel. 

Andersomanders is de website van Jonathan Otten - beeldend kunstenaar - en Miranda Epping, Happy Healer. Je kunt er overnachten in een Tiny House en tijdens het verblijf een je eigen krachtsymbool maken met de kunstenaar. De kunstwerken bestaan uit dikke lagen verf en materie. Ik wil heel graag een workshop volgen dus deze komt op mijn wensenlijstje :-)
 
Bloom. Kaartleggen met orakel kaarten: Lenormand kaarten, Gypsy waarzegkaarten, Tarotkaarten, engelen kaarten en nog veel meer. Trek gratis een kaart op deze website. Mijn favoriet: Belline orakel kaarten. Trek hier een kaart. 

De Kleine Bron
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit, esoterie en gezond leven. Je kunt ook online kaarten trekken. 

https://www.la-rigolette.nl/
SoulCollage® workshopSoulCollage in Leidschendam. Tijdens deze individuele workshop maak je een aantal kaarten die een intieme uitdrukking zijn van wie je bent en wat je zoekt in het leven.