Innerlijk kind affirmatiekaarten

Innerlijk kind affirmatiekaarten trekken

Affirmaties zijn korte krachtige zinnen die je kunt herhalen voor jezelf. Hoe meer gevoel erbij zit, hoe beter het werkt.

De affirmatiekaarten geven je een duwtje in de goede richting, zodat je positiever in het leven staat en je meer contact hebt met jezelf en met je innerlijk kind.

Iedereen heeft een innerlijk kind en dit kind in jou weet heel goed wat het wel of niet wil. Door allerlei ervaringen uit het verleden hebben we afgeleerd om echt te luisteren naar ons gevoel. We gaan eraan voorbij omdat we druk bezig zijn met andere dingen. Toch is het heel goed om regelmatig stil te staan bij jezelf en het in kind in jou, zodat je trouw kunt zijn aan de behoeftes van het innerlijk kind. Als je echt contact maakt dan zul je merken dat het kind in je misschien wel hele andere behoeftes heeft dan jij in eerste instantie gedacht had.

De innerlijk kind affirmatiekaarten kun je gebruiken als hulpmiddel om in contact te komen met jezelf en je innerlijk kind. Je kunt ook je eigen affirmaties schrijven, deze werken heel krachtig omdat ze zijn afgestemd op je eigen behoeftes en die van je innerlijk kind. Onder de kaarten kun je lezen hoe je je eigen affirmaties kunt schrijven.

Innerlijk kind affirmatiekaarten kopen (PDF bestand)

Kaarten trekken: