Mixed media art inspiratiekaarten

Hier kun je kaarten trekken die je inspireren bij het maken van mixed media art collages.

Deze kaarten kun je zien als deel 2 van de SpeelseKunst creativiteitskaarten. Wel iets anders, heel erg anders misschien wel, maar wel met dezelfde eenvoud en inspiratie. Dit kaartendeck gaat over het maken van creatieve collages in gemengde technieken, tegenwoordig mixed media art genoemd.

Ik heb al mijn creatieve passie erop losgelaten en allerlei nieuwe, creatieve collage-ideeën bedacht. Daarnaast staat de water en lak methode op de kaarten (de beste basis voor het maken van collages) en geef ik uitleg over materialen en technieken, zoals scheur en kniples :-), maar vooral: inspiratie! En wat het mooiste is: je maakt het op jouw manier! Het is mixed media art, maar wel heel erg uniek! Mixed media art is vaak te herkennen aan de combinatie van tekst, sjablonen, stempels, enz. Dat mag je bij deze kaarten helemaal loslaten. Je gaat een nieuwe weg in: de kunstzinnige, artistieke collageweg! Je maakt je eigen collagepapier in allerlei kleuren en patronen, knipt vrije vormen en maakt je eigen vlakverdeling. Je combineert de gekste dingen en gaandeweg ontdek je je eigen unieke stijl. Je raakt nooit uitgeleerd en uitgespeeld. Je kunt met weinig geld geweldige collages maken. Het gelukt ligt letterlijk op straat in de vorm van mooie stukken papier en andere straatvondsten waar je collages mee kunt maken. 

Trek maar gauw een kaart :-)
Heel veel plezier met collages maken. 

PS: De kaarten zijn nog niet in kleur, maar dat komt nog wel hoor! Ik ben bezig om alle teksten klaar te maken, daarna ga ik bezig met de vormgeving en dan worden het kleurrijke kaarten.  

Meer info over de kaarten.

kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online
kaarten trekken online  kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online kaarten trekken online