Kaarten trekken

Kaarten trekken ♡ 
 

Hier kun je allerlei kaarten trekken: inspiratiekaarten, affirmatiekaarten, innerlijk kind kaarten, creativiteitskaarten, coachingskaarten, brainstormkaarten, enz.

➜ Klik op een kaartspel om kaarten te trekken


NIEUW! Kaartendeck mixed media collages makenkaarten trekken: speelse kunst creativiteitskaart
SpeelseKunst creativiteitskaarten trekken


Kaarten trekken innerlijk kind
Innerlijk kind affirmatiekaarten trekken


kaarten trekken online
Trek een kaart met een positieve affirmatieInspiratiekaart trekkenADHD-coachingskaart trekken


brainstorm kaarten trekken
Trek een brainstormkaartPick a card ADHD coaching cards
Pick an ADHD Coaching Card


Kaarten trekken is al eeuwenoud, en wordt voornamelijk gedaan om de toekomst te voorspellen en om inzicht in jezelf te krijgen. Je trekt een kaart of meerdere kaarten en de betekenis ervan vertelt iets over jou en je persoonlijke situatie. Bekende kaartspelen zijn Tarotkaarten en de Lenormand waarzegkaarten. Ook kun je kaartleggingen doen met gewone speelkaarten.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door kaarten en ik ontwerp nu een soort moderne variant op de oude waarzegkaarten. Ik ontwikkel en ontwerp kaartendecks die je helpen om in je kracht te komen, je creativiteit aanspreken en je zelfhelend vermogen activeren.

Hoe kun je het beste een kaart trekken?

Als je een kaart trekt, dan trek je die niet zomaar; je wilt iets weten over jouw persoonlijke situatie. Bij het kaarten trekken kun je het beste eerst je aandacht naar binnen richten om je af te stemmen op jezelf, en om een duidelijke vraag te formuleren. Welke vraag heb je eigenlijk diep van binnen? Waar wil je antwoord op hebben?

Trek een kaart, deze zal op symbolische wijze je vraag beantwoorden. Luister op zo'n moment goed naar je innerlijke stem en vertrouw daarop.

Als je een SpeelseKunst creativiteitskaart hebt getrokken, voer dan opdracht uit en let op de gedachten en gevoelens bij je opkomen tijdens het creatieve proces. Dit kan je helpen om jezelf te helen. Als je creatief bezig bent spreek je namelijk je zelfhelend vermogen aan en ben je bezig met je eigen natuurlijke medicijn.

Als je een affirmatiekaart hebt getrokken, schrijf deze affirmatie dan op en hang het op een plek waar je het vaak ziet, bijvoorbeeld op een keukenkastje of in de badkamer. Herhaal de affirmatie hardop, en voel wat het met je doet. Of lees het even in het voorbijgaan, dat is ook goed. Je onderbewustzijn pikt het op en zal erop reageren. Dit merk je dan later, nadat je de affirmatie hebt opgeschreven, dat er toch iets gebeurt. 

Kaarten trekken 

Wil je kaarten trekken die ik aan het ontwerpen ben of al heb ontworpen en uitgegeven? Kies welke kaart je wilt trekken en klik op de foto. Voor mij is dit een handige manier om nieuwe kaarten te testen, en voor jou een mooie manier om kennis te maken met de nieuwe producten die ik aan het ontwikkelen ben.

SpeelseKunst creativiteitskaartenADHD-coachingskaarten en SpeelseKunst 
brainstormkaarten zijn te koop via online boekwinkels, te bestellen in elke boekhandel en via de webshop.

Kaarten waar ik nog mee bezig ben:

Out-of-the-box schilderen
Innerlijk kind kaarten
Inspiratiekaartjes voor kunstenaars
SpeelseKunst creativiteitskaarten deel 2: mixed media collages maken