Kleurenkaart trekken en nieuws over de website

Kleurenkaart trekken en nieuws over de website

Kleurenkaart trekken en nieuws over de website

Geplaatst op 29-4-2021 door Ina


Heb je al een kleur gekozen van de kleurenkaart? 
En welke kleur kiest je innerlijke kind?
Ik heb groen gekozen. Basis. Ik word er rustig van. Ik denk dat het hard nodig is om tot rust te komen. Nou daar kwam vandaag dus niet zoveel van terecht, en de hele week was al raar en chaotisch, en dan ook nog Koningsdag. Ik raak altijd van slag als er een of andere feestdag is.

Het plan was nog wel om deze week mijn website te verhuizen. En dat is tot nu toe nog niet gelukt. Maar ik ben wel heel erg druk bezig achter de schermen! Je ziet er nog niks van, maar binnenkort heet deze website weer gewoon speelsekunst.nl en het goede nieuws is dat het weer mogelijk is om een kaart te trekken. Ik heb vorige week een geweldige ontdekking gedaan hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Dat schept mogelijkheden! Ik had verwacht dat ik iets (een kaarten-trek-apparaat?) moest laten ontwerpen (à een paar 100 euro) maar ik kan het gewoon zelf. Dus er komen allerlei nieuwe kaarten om te trekken. En omdat er nog niks mogelijk is kun je alvast een kleurenkaart kiezen. Ik hoop dat je binnenkort terugkomt om nieuwe inspiratie op te doen!
 


 

 

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!