Kaarten trekken: hoe kom ik op nummer 1

Kaarten trekken: hoe kom ik op nummer 1

Kaarten trekken: hoe kom ik op nummer 1

Geplaatst op 17-9-2022 door Ina
10 tips om kaarten trekken op nummer 1 te krijgen

1. Maak nieuwe pagina's met andere kaarten om te trekken. Let daarbij op dat je niet alle pagina's de url kaarten trekken of iets dat erop lijkt gebruikt want dan worden de pagina's gezien als canoniek. Dit kun je voorkomen door de inhoud van de pagina's anders te maken. Dan kun je wel de url kaarten trekken online gebruiken, of trek een kaart, kaartjes trekken online, gratis kaarten trekken, online kaarten trekken, enz. Er zijn vele variaties mogelijk, dus maak daar gebruik van. 

2. Maak veel links binnen de website die doorverwijzen naar de pagina's met kaarten trekken. Dan worden de pagina's meer bekeken en dus belangrijker. 

3. Verzamel links van kaarten trekken van anderen. Maak er bijvoorbeeld een top 10 van. Zoek bijzondere kaarten die je online kunt trekken. Dit kan ook in het Engels zijn, maar liever in het Nederlands. De meeste kaarten zijn spirituele kaarten zoals tarotkaarten, engelenkaarten en Lenormand kaarten. De concurrentie is erg hoog dus heeft het weinig zin om daarop te focussen. Het beste is creatieve kaarten trekken, maar daar zijn er niet zoveel van online. 

4. Wissel links uit met andere pagina's, ga dus op zoek naar linkpartners. Als je meer bekendheid in België wilt (handig want dat is ook Nederlandstalig dus een goede markt voor nederlandse kaartendecks) wissel dan links uit met Belgische websites die passen bij je kaartspel. 

5. Bedenk met welke zoektermen je gevonden wilt worden wat betreft het kaarten trekken. Gaat het om inspiratiekaarten, coachingskaarten, of spirituele kaarten trekken? Focus daarop en laat dat herhaaldelijk terugkomen op je website. Als je een kaartendeck hebt waar veel concurrentie voor is, zorg er dan voor dat je iets specifieks eruit pikt wat niet iedereen heeft. Stel je hebt zelf inspiratiekaarten of coachingskaarten ontworpen, kijk dan wat wat het meest opvallende kenmerk is, en laat deze zoekterm terugkomen. Mensen zoeken vrij basaal online, dus ze zoeken bijvoorbeeld creatieve coachingskaarten, coachingskaarten autisme, en coachingskaarten foto's. Je kunt dus zoektermen laten terugkomen zoals: creatieve coachingskaarten trekken en positieve inspiratiekaarten trekken. 

6. Zet de link naar de pagina over kaarten trekken als handtekening in je mail. Zet er duidelijk iets bij zoals trek een kaart en zet de link in deze tekst. 

7. Trek regelmatig een kaart voor mensen op social media. Je maakt een foto van een aantal kaarten waaruit mensen kunnen kiezen en vraagt welke kaart ze willen trekken. Draai na een tijdje de kaarten om zodat ze kunnen zien welke kaart ze hebben gekozen. Je kunt ook een persoonlijk bericht sturen, dan kun je meteen de link toevoegen en erbij zetten: Wil je nog een kaart trekken? Klik dan hier. 

8. Maak een nieuw kaartspel en zet het meteen online. Het hoeft niet klaar te zijn, je kunt ook de kaarten die nog in ontwikkeling zijn online zetten. Zo kunnen anderen het proces volgen, en ook meteen gebruikmaken van de kaarten. Dit heb ik ook gedaan met de mixed media kaarten. De teksten van een aantal kaarten staan online en je kunt al een kaart trekken. Ook al heb je nog maar 5 kaarten, zet ze online! Je kunt een foto plaatsen, en het via de website zo instellen dat je erop kunt klikken en de getrokken kaart zichtbaar wordt. 

9. Maak mooie foto's en zet je zoekterm ook in de foto's. Wil je gevonden worden op kaarten trekken, zet dan ook precies deze tekst in de foto's. Natuurlijk moet je dan ook een foto gebruiken die iets van de kaarten laat zien en niet zomaar een foto. Mensen zoeken veel op afbeeldingen dus als jouw foto er tussenuit springt wordt er vaker op geklikt. 

10. En dan tenslotte nummer 10! De allerbeste tips om kaarten trekken, of welke zoekterm dan ook, op nummero uno te krijgen: schrijf erover! Blog over je nieuwste kaartspel, schrijf andere teksten over de zoekterm waarmee je gevonden wilt worden maar wel op een natuurlijke manier. 

Heel veel succes! En als je wilt, kun je hier kaarten trekken :-) 

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!