Eigen kaartspel drukken

Eigen kaartspel drukken

Eigen kaartspel drukken

Geplaatst op 29-6-2022 door Ina
Hoe vind je een drukker voor je kaartspel als je nog nooit van je leven een kaartspel hebt laten drukken? Het kan een groot obstakel zijn voor de volgende stap: je kaartspel laten drukken. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet. Bij een aantal van deze drukkers kun je online berekenen wat een kaartspel gaat kosten. 

Bij deze drukkers kun je kaartspellen met eigen ontwerp van de voor en achterkant laten drukken:

Peter Print

Mijn Drukker

Gozi

Vrijdag

Schneiders

Zakelijk Drukwerk

Zaakado

Drukbedrijf

Drukwerk Max

Promobee

Print en Bind kaartspel in bridge of pokerformaat. Let op! Je kunt slechts één achterkant indienen. Dat betekent dat alle kaarten dezelfde achterkant hebben. Wil je een kaartspel laten drukken met verschillende achterkanten en in een ander formaat, kijk dan bij de volgende link. 

Print en Bind via deze link kan je de gewenste maten invullen. Het kaartje kan alleen niet te klein of te groot zijn maar dat geeft de site dan aan.

Review Print en Bind: ik heb helaas slechte ervaring met dit bedrijf. Ze hebben het blijkbaar veel te druk en de communicatie verloopt niet goed. Dat werkt niet bij een lastig product als een kaartspel. Ik ontving een totaal verkeerd gedrukt kaartspel, en ook nog eens 3 stuks terwijl ik er 1 had besteld. Heel vreemd, en het werd niet opgelost. Ook niet na vaak mailen en meerdere reviews op o.a. trustpilot. 


 

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!