kaartjes trekken online

Kaartjes trekken met inspirerende quotes

 

Quotes zijn voor mij kleine inspiratiebronnen

Ik schrijf vaak quotes op kaartjes en hang het op. Doordat ik het regelmatig zie en lees denk ik erover na en geeft het me inzicht en inspiratie. Het helpt me ook als ik aan het schilderen ben. Ik gebruik dan een quote die me helpt om me vrijer te voelen en uit mijn comfortzone te gaan. Dus eigenlijk is het een soort cognitieve gedragstherapie met quotes :-)
 

Maak je eigen kaartjes met quotes/ spreukenkaartjes

Verzamel quotes over een onderwerp wat speelt in je leven. Maak zo je eigen motivatiekaartjes, inzichtkaarten, spirituele spreukenkaarten en kaarten met quotes van kunstenaars. Genoeg ideeën dus om je eigen inspirerende kaartspel te maken. 


Kaartjes maken

Koop een pakje speelkaarten (bij de kringloop), print quotes en plak ze op de kaarten. Je kunt de kaarten ook eerst beschilderen met acrylverf, of beplakken met afbeeldingen uit tijdschiften. Je kunt ook teksten schrijven op papier/ karton en deze later lamineren zodat ze stevigheid krijgen. Doe het op jouw manier! Het hoeft niet perfect (juist niet), als je er lekker mee bezig bent onstaat er spelenderwijs een kaartspel dat past bij jou.  
 

Je eigen kaartspel werkt superkrachtig

Je hebt het met liefde en plezier gemaakt, en dat voel je! Het is fijn om een kaartje te trekken die je zelf hebt gemaakt. En het maakt niet uit of het ene kaartje iets beter gelukt is dan de andere. Je hebt je eigen kaartspel gemaakt, en dat geeft een fijn gevoel om een kaartje te trekken uit je eigen kaartspel. Een tip voor perfectionisten: laat de kaartjes een tijdje met rust voordat je het gaat gebruiken. Je kijkt er dan met andere ogen naar en je hebt dan minder last van de innerlijke criticus. 

 

Kies intuïtief een afbeelding en klik om een kaart te trekken